Založ si blog

To je šok: Roztieranie vládnych sľubov, najnovšia predvolebná kampaň strany S*ER?

Ako si už mnohí občania určite všimli, v uliciach Bratislavy, najmä Starého Mesta sa začala veľmi nezvyčajná aktivita. Ako informovali Topky, “Po meste sa už mesiace premáva psychopat, ktorý napáda ženy a útočí na nich výkalmi”. Ako prví informujeme na blogu Veci slovenské po zistení interných informácii z nemenovaného zdroja, že pri incidentoch v Bratislave môže ísť práve o predvolebnú kampaň jednej z vládnych strán.

ruza

Promotéri nemenovanej vládnej strany S*ER nič nenechali na náhodu a údajne už pred nedávnom spustili tízingovú kampaň s pracovným názvom, “roztieranie volebných sľubov”, ktorá otriasla Bratislavou.

Nič netušiaci šíritelia posolstva vládnej strany

O tom, že táto kampaň má prvky práce profesionálnych špičkových marketérov nás presvedčil aj renomovaný odborník na reklamu Ján Marketič. ”Táto kampaň má jednoznačne prvky práce špičkového marketingu. Ide o veľmi efektívnu, takzvanú tízingovú kampaň, pri ktorej promovaný subjekt neoznačí svoje meno na začiatku kampane, čím sa mu podarí lepšie zaujať médiá aj obyvateľstvo, keďže tí zo začiatku netušia, že ide o marketingovú kampaň.”

Ako pán Marketič dopĺňa, ide v tomto prípade o naozaj profesionálnu prácu s využitím najmodernejších marketingových metód. “Zároveň má prvky guerillovej kampane, ktorá využíva netradičné marketingové médiá, v tomto prípade tváre a chrbáty nič netušiacich okoloidúcich, ktorí sa tak sami stávajú šíriteľom posolstva vládnej strany.”

ser logo

Čaká logo strany rebranding? V štýle “najprv ho*no, potom ruža”? Zdroj: Vlastná „tvorba“

 

Pravdepodobne ide o pokus získať si aj mladšie voličky


Po tom, ako sa na diskusiách na internete začali objavovať viacerí občania zasiahnutí reklamou, ukázalo sa, že ide len o ženy. Ako dopĺňa ďalší renomovaný marketingový odborník Marek Reklamič. “Ako vidno, marketingová kampaň tejto strany je znova zameraná na ženské pohlavie. V tomto prípade ide pravdepodobne o pokus získať si nové, mladšie voličky aj zo strany nežného pohlavia.”

Pán Reklamič však naznačuje možné pokračovanie: “Tu však vidím isté medzery kampane, keďže oveľa väčšia údernosť by sa dala dosiahnuť zjednotením tejto guerillovej kampane aj s MDŽ, ktorá je tesne pred voľbami a strana S*ER má už teraz na tento deň naplánované mnohé aktivity. Toto by sa teda dalo spojiť s kampaňou v štýle, “najprv ho*no, potom ruža”, čo by dokonale vystihovalo politickú prácu tejto strany”.

Kto vie, ako naznačuje reklamný špecialista, možno nakoniec môžeme teda čakať milé prekvapenie aj počas dňa MDŽ.

Jedna z našich čitateliek opisuje spomínanú udalosť veľmi nepríjemne. To asi netušila, že ide o aktivity jej obľúbenej strany.

„Nevydal zo seba ani hlas, čo mi bolo čudné. Bol to obrovský šok, nedokážem si ani predstaviť, čo prežívajú ženy, ktoré boli napadnuté vládnymi sľubmi. Prípad som nahlásila na polícii až po tom, čo som si prečítala od vás článok a zistila o čo ide. Áno, určite budem voliť túto stranu, ktorá robí ho*no pre ľudí.“

Popis páchateľa

Podľa opisov napadnutých žien je jasné, že aktivista vyčíňa v uliciach hlavného mesta už niekoľko mesiacov. Je približne 170 až 175 cm vysoký, vo veku okolo 45 až 50 rokov, aj keď vyzerá na svoj vek veľmi dobre. Vidno, že veľa športuje, že behá a cvičí kliky, možno aj indiánske. Má normálnu postavu, tvár hranolovitého tvaru a krátke blond vlasy. Na tvári môže mať stopy po úškľabkoch.


Osoby a organizácie v tomto článku sa nezakladajú v nijakom prípade na skutočných osobách a organizáciách. Tento článok je (vy)myslený ako vtip bez úmyslu kohokoľvek uraziť. Nejde o zaujatosť, nabudúce si rád vystrelím aj zo všetkých ostatných vládnych strán, nemám s tým problém.

 

Zdroj hlavného obrázku Pixabay (na použitie pre komerčné účely).

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Ivan Mládek

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 3724x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu

Kategórie

Archív